Dešavanja, Info

Najava događaja

U Plužinama se nastavlja sa organizovanjem muzičkih, kulturnih i sportsko-rekreativnih manifestacija koje će upotpuniti turističku ponudu ovoga kraja.

Sinoć je na gradskom amfiteatru održan koncert Šula Jovovića i njegovog benda.

Od petka do nedjelje je planiran 6. po redu basket turnir „3×3“, na kome se očekuje učešće 14 ekipa iz grada domaćina kao i ekipa iz gradova okruženja.

Za tri prvoplasirane ekipe obezbjeđene su novčane nagrade i pehari. I ove godine održaće se takmičenje u šutiranju trojki koje se organizuje u spomen na našeg rano preminulog sugrađanina Radomira Ramba Doderovića.

Subota je rezervisana za po 22. redu pjesničke susrete „Tara bez granica“ koji će se od 17:00 časova održati u porti hrama Svetog Jovana Krstitelja na Zagrađu.

U utorak je na gradskom amfiteatru planiran koncert Goci bend-a.

U srijedu 28. avgusta u porti Pivskog manastira se održava tradicionalni Velikogospojinski sabor, kada će se održati Sveta Arhijerejska liturgija, a u nastavku će biti upriličena trpeza ljubavi i kulturno umjetnički program. U večernjem terminu na gradskom amfiteatru će se održati izložba karikatura Gorana Šćekića i veče humora i satire Velizara Veja Kasalice.

I u narednom periodu, Park prirode „Piva“ i opština Plužine će nastaviti sa organizovanjem raznih aktivnosti kako bi na pravi način prezentovali bogato prirodno i kulturno istorijsko nasleđe ovoga kraja, koji će doprinijeti još boljem pozicioniranju ovoga kraja na turističkoj mapi Crne Gore.

About the author

Related Posts