PARK PRIRODE PIVA

Impressum

Website: www.parkpiva.com

Naziv organizacije vlasnika sajta: Park Prirode Piva

Sjedište: Baja Pivljanina bb, Plužine, MNE

Telefon: +382 40 270 069

E-mail: info@parkpiva.com

PIB:

PDV:

 

Dizajn i administracija sajta:

Webmaster / Web Developer

Vedran Kosić, www.etiketa.me

 

USLOVI KORIŠĆENJA

„Uslovi korišćenja“ odnose se na korišćenje Park Prirode Piva web stranice (www.parkpiva.com) i svih ponuđenih usluga. Uslovi korišćenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge.

Pristupom i korišćenjem ovih web stranica prihvatate sve uslove koji slijede i smatra se da ste upoznati sa istima u cjelini, kao i svim rizicima koji mogu nastati usled korišćenja web stranice Park Prirode Piva. Samim pristupom na web stranicu, prihvatate uslove korišćenja sadržaja ove web stranice, isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Park Prirode Piva polaže autorska prava na sadržaje tekstualne, vizualne, audio materijale, autor sajta polaže autorska prava na programerski kod, dizajn web stranice. Neovlašćeno korišćenje sadržaja i/ili bilo kojeg dijela sadržaja bez izričite dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i Park Prirode Piva će preduzeti sve raspoložive pravne radnje i sredstva, u cilju zaštite istih.

Internet sajt na adresi www.parkpiva.com vlasništvo je Parka Prirode Piva. Korišćenjem ovog Internet sajta pristajete na uslove i pravila koji slijede.

Uredništvo sajta Park Prirode Piva ulaže maksimalne napore da objavljeni podaci budu tačni i ažurni, ali ne može da preuzme odgovornost za eventualne greške nastale prilikom unosa. Park Prirode Piva ne garantuje za tačnost ili potpunost podataka, tako da posjetioci sajta koriste sadržaj istog na sopstvenu odgovornost. Park Prirode Piva može da izvrši promjene na ovom sajtu u bilo kom trenutku, bez prethodnog obavještenja.

Materijale (tekstove, fotografije i multimediju) sa ovog sajta ne možete da mijenjate na bilo koji način, odnosno da ih reprodukujete ili javno prikazujete ili distribuirate, odnosno na drugi način koristite u javne ili komercijalne svrhe, bez dozvole Parka Prirode Piva.

Materijali na ovom sajtu zaštićeni su autorskim pravima i svako neovlašćeno korišćenje može predstavljati kršenje zakona o autorskim pravima, žigu ili drugih zakona.

Park Prirode Piva vas ovlašćuje da pregledate i preuzimate materijale sa ovog sajta samo za vaše lične, nekomercijalne potrebe, pod uslovom da zadržite sve napomene o autorskim pravima.

Svi tekstovi i ilustracije na sajtu su samo informativnog karaktera i ne mogu biti predmet bilo kakve obaveze vlasnika sajta prema posjetiocima sajta. Materijali objavljeni na ovom sajtu dati su „takvi kakvi jesu“, bez bilo kakvih garancija.

Možete da napravite veze ka ovom sajtu sa drugih sajtova, ali tako da te veze i sajtovi:

  • ne smiju na pogrešan način da predstavljaju odnos sa Park Prirode Piva,
  • ne koriste logotip Park Prirode Piva bez dozvole,
  • nemaju sadržaj koji bi se mogao protumačiti kao neukusan, uvrjedljiv ili kontroverzan.

Ovaj Internet sajt sadrži linkove ka velikom broju drugih sajtova vezanih za turizam i turističku ponudu u Crnoj Gori, koji su postavljeni u dobroj namjeri i kao pogodnost za korisnike, te takve linkove Park Prirode Piva ne kontroliše niti je ni na koji način odgovoran za sadržaj i tačnost informacija istih.

Sajt www.parkpiva.com kreiran je u cilju promovisanja Parka Prirode Piva i njegove ponude.

AUTORSKA PRAVA

Zabranjeno je korišćenje sadržaja portala „Park Prirode Piva“ bez prethodno pribavljene dozvole vlasnika prava.

Korišćenje u okviru autorskih prava (npr. privatna upotreba u nekomercijalne svrhe) je dozvoljeno. Svaka druga upotreba izvan opsega autorskih prava zahtijeva prethodnu pismenu saglasnost autora. Svako umnožavanje, prerada, distribucija ili bilo koji oblik eksploatacije bez prethodne pismene saglasnosti nije dozvoljeno.

Svako kršenje ove odluke i svako neovlašćeno korišćenje sadržaja web sajta www.parkpiva.com je kažnjivo i vlasnik autorskih prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od neovlašćenog korišćenja kao i na naknadu štete prouzrokovane neovlašćenim korišćenjem.

OGRANIČENE ODGOVORNOSTI ZA SPOLJNE VEZE

Naš sajt sadrži eksterne linkove (linkove ka sajtovima trećih lica). Kako sadržaj ovih sajtova nije pod našom kontrolom, ne možemo prihvatiti bilo kakvu odgovornost u vezi sa njima. Ukoliko uočimo kršenje zakona, odmah ćemo ukloniti link koji je u pitanju. Postojanje ovih linkova ne podrazumeva nužno preporuku, ne podržava stavove izražene u okviru njih, niti označava da imamo bilo kakve profesionalne ili druge veze sa njihovim operaterima. ovih sajtova nije pod našom kontrolom, ne možemo prihvatiti bilo kakvu odgovornost u vezi sa njima. Park Prirode Piva ne odgovara za sadržaje ostalih ponudilaca, do kojih se može doći hyperlinkovima preko njegove stranice. Park Prirode Piva nije obavezan da ove sadržaje nadzire te odbija s tim u vezi svaku odgovornost.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI ZA TUMAČENJE SADRŽAJA 

Za tumačenje sadržaja sajta Park Prirode Piva od strane posjetilaca sajta, Park Prirode Piva ne snosi odgovornost. Park Prirode Piva ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom sajtu.

Informacije koje se nalaze na web sajtu objavljene su na osnovu podataka dostupnih autorima u trenutku objavljivanja. Neke od navedenih informacija su podložne promjenama, tako da autori ne snose odgovornost za eventualnu netačnost podataka. Sadržaj našeg sajta je realizovan uz podrobnu pažnju i znanje, te korišćenjem relevantnih izvora. Ne možemo preuzeti odgovornost za aktuelnost, potpunost, ili tačnost svih sadržaja. Ukoliko dođemo u kontakt sa sadržajem koji nije u saglasnosti sa zakonom, isti će blagovremeno biti uklonjen.

PRAVILA KORIŠĆENJA

Korišćenjem bilo kog dijela www.parkpiva.com sajta, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su isti kontinuiranim korišćenjem www.parkpiva.com sajta, ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da ih razumiju i prihvataju u cjelosti.

Pristup www.parkpiva.com sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Korišćenje materijala sa web sajta www.parkpiva.com je dozvoljeno isključivo uz ovjerenu pismenu saglasnost autora sajta Park Prirode Piva ili drugog lica – autora sadržaja ustupljenog Park Prirode Piva na korištenje. Zainteresovane stranke svoje zahtjeve za korišćenje drugih materijala sa ovog sajta mogu uputiti Stručnoj službi Park Prirode Piva.

Sve sadržaje www.parpiva.com sajta koristite na vlastitu odgovornost i Park Prirode Piva se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Ukoliko smatrate da je www.parkpiva.com sajt povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Park Prirode Piva zadržava pravo da na sajtu www.parkpiva.com bez najave povremeno promijeni ili modifikuje pravila. O važnim promjenama i dopunama www.parkpiva.com sajta može obavijestiti korisnike putem društvenih mreža ili objavljivanjem na sajtu.

ZAŠTITA PODATAKA

Park Prirode Piva se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.parkpiva.com sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Posjeta našem sajtu može rezultirati skladištenjem baze podataka o pristupu našem serveru (datum, vreme, strana koja je posećena). Prikupljanje ličnih podataka (npr ime, adresa, e-mail adresa), može se javiti samo – koliko je to moguće – uz prethodnu saglasnost korisnika na sajtu. Bilo kakvo prosljeđivanje podataka trećim licima bez izričite saglasnosti korisnika nije moguće. Želimo izričito da naglasimo da prenos podataka preko interneta (npr. putem e-maila) može sadržati sigurnosne propuste. Stoga je nemoguće zaštititi podatke u potpunosti od pristupa trećih lica. S tim u vezi, ne možemo preuzeti odgovornost za štetu koja je nastala pojavom tih sigurnosnih propusta. Zadržavamo pravo da preduzmemo zakonske korake u slučaju neželjenog slanja informacija o oglašavanju, npr putem spam email-ova.

PITANJA I KOMENTARI

Ako imate pitanja ili primjedbe u vezi sa zaštitom podataka www.parkpiva.com, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila na: info@parkpiva.com